Gears of War 3'ün İlk DLC'si Ertelendi

İstatistiklere göre Gears of War 3, 2011'in en iyi çıkış yakalayan 3. oyunu.
01.11.2011 16:10 Samet Konuksal


     Gears of War 3'ün normalde bugün çıkması beklenen ilk DLC'si "Horde Command Pack", bilinmeyen bir tarihe ertelendi.
 
     800 Microsoft puanına yani yaklaşık $10'a satışa çıkması beklenen DLC, 3 yeni harita, 3 yeni oynanabilir karakter, yeni silah skinleri ve son olarak Horde adında yeni bir modu içeriyordu. Bugün Epic Games, bu DLC'nin teknik problemlerden dolayı ertelendiğini açıkladı.
 
     Açıklamanın devamında Epic Games, "Oyunculara Horde Command DLC'sinin eğlencesine vardırmak için çalışıp en kısa sürede sizlere bu DLC'yi sunacağız." şeklinde bir yazı paylaşıldı. Ayrıca güncel gelişmeler için hayranların forumları takip etmeleri gerektiği de eklendi.
 
     Son olarak yapılan açıklamada, bu DLC'nin ertelenmesinin Gears of War 3'ün ikinci DLC'si RAAM's Shadow'un tarihini etkilemeyeceği de belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler