Gears of War FPS mi? Neden Olmasın?

06.08.2012 14:55 Levent Polater

 
    Gears of War FPS'sine ne dersiniz? Kulağa alıştığımız normların çok dışında geliyor, öyle değil mi? Ancak Epic Games'ten Rod Fergussen bu konuya "Neden olmasın" şeklinde yaklaşıyor.
 
    OXM'e konuşan Fergusson, Gears of War FPS'sine sıcak baktığını şu sözlerle dile getirdi:
 
    "'Asla, asla olmaz demeyin' sözüne çok inanırım. Söz konusu olan tek şey varsa o da o an endüstride neyin ilgi çekici olduğu ve hayranların ne tarafa yönelmenizi istediğidir. Asla olmaz diyemiyoruz ama zihnimin tepesini kurcalayan bir şey de değil. Mantıklı olan ne varsa oraya göz atıyoruz ve o tarafa yönelmeye gayret ediyoruz."
 
    Oyun endüstrisinin en popüler kategorisinin FPS olduğu aşikar. Belki de Epic Games de bu yönde bir Gears of War FPS ile karşımıza çıkar. Fakat bildiğim kadarıyla Gears of War: Judgment, bu neslin son Gears of War'u olacak. Yani olası bir Gears of War FPS'sini ancak yeni nesilde görebiliriz. Kulağa ilginç geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler