Gears of War: Judgment'a İki Farklı Senaryo Modu

04.03.2013 19:40 Samet Konuksal

 
    Şu sıralar Xbox 360 cephesinin en çok beklenilen oyunlarından birisi olan Gears of War: Judgment için yeni bir duyuru geldi. Endüstrinin geldiği şu aşamada 'ilginç' olarak nitelendirebileceğimiz duyuruya göre GeoW: Judgment'ta iki farklı senaryo modu yer alacak.
 
    Herhangi bir ücret ödemeden açılacak olan ikinci senaryo modu, ana senaryo modunda yapacağınız başarılara bağlı olarak oynanabilir hale gelecek. Yapımcı ekip bu işi Angry Birds'deki yıldız sistemine benzetiyor ve eğer ana senaryonun her bölümünde tam yıldız alırsanız bu senaryo bittikten sonra Aftermath isimli modu da oynayabileceksiniz.
 
    Bizleri Gears of War 3'ün hikayesinin geçtiği döneme götürecek olan Aftermath'da Cole ve Baird ile birlikte Marcus'u Queen Myrrah'ın elinden kurtarmaya çalışacağız. Bu moddan yeni görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler