Geleceğe Dönüş Yeniden Hayat Buluyor

02.07.2010 18:00 Ersin Kılıç


 
     Sinema klasikleri arasında yer alan Geleceğe Dönüş (Back to the Future) ve Jurassic Park, Telltale Games'in elinde yeniden hayat buluyor.
 
     Telltale Games'in Jurassic Park oyunu üzerinde çalıştığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Firmanın Jurassic Park dışında aynı çıkış döneminde Geleceğe Dönüş ile de karşımıza çıkacağı E3 fuarında açıklandı. Büyük bir hayran kitlesi bulunan Geleceğe Dönüş ve Steven Spielberg'in en başarılı filmlerinden biri olan Jurassic Park bu sene sonunda raflardaki yerini alacak.
 
     Her iki oyun hakkında daha fazla bilgi ise malesef şimdilik bulunmuyor. Wallace and Gromit, Monkey Island ve Sam & Max gibi oyunları ile başarılı bir çizgide ilerleyen Telltale'nin oyun tarzına bakacak olur ise bu iki yeni oyununda benzer bir yapıda ve adventure türünde olabileceğini çıkarabiliriz.
 
     Firmanın E3'teki tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler