Telltale'dan Jurassic Park Oyunu Geliyor!

08.06.2010 09:40 İhsan Aktı

    

Image and video hosting by TinyPic


     Sam & Max ,Wallace & Gromit gibi macera oyunu serileriyle tanıdığımız  , bölümlerden oluşmuş oyunların firması olarak nitelendirilen Telltale Games'in Jurassic Park temalı bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

     Gameinformer dergisinin son sayısında yer alan bilgilere göre Telltale Games'in Jurassic Park temalı oyunu sinematik bir macera deneyimi olacak ve oyunun ilk bölümü bu yılın sonunda birden fazla platform için piyasaya sürülecek.

     Şuan için hakkında pek fazla birşey bilinmeyen oyunla ilgili detayların E3 2010 ile birlikte gün yüzüne çıkması bekleniyor.
    
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler