"Gelecek Sene Yeni Bir Battlefield Oyunu Çıkacak"

31.01.2013 11:02 Tunahan Başol


     Bildiğiniz gibi Medal of Honor: Warfighter'ı ön sipariş veren oyuncuların Battlefield 4 betasına katılma hakkı kazanacağı söylenmişti. Bu duyurudan sonra Battlefield 4'ten bir haber gelmeyişi, oyunun tamamen Warfigher reklamı için duyurulduğunun göstergesiydi. Ama ne var ki, Medal of Honor: Warfighter oldukça başarısız bir yapım olarak karşımıza çıktı. Hatta satışları da bir o kadar kötüydü diyebiliriz. EA'in dün gece yayımladığı üçüncü çeyrek raporlarında da resmileşen bu başarısızlık üzerine, rotalarında bir Medal of Honor oyununun bulunmadığını resmi dille açıklayan EA, şimdi ise yeni Battlefield oyununu müjdeledi.
 
     EA'in en yetkili isimlerinden Frank Gibeau'ya Battlefield ile ilgili yöneltilen soruların ardından, Gibeau, "Gelecek sene yeni bir Battlefield oyunu çıkacak" açıklamasını yaptı ve "daha fazla ayrıntıyı size en yakın zamanda göstermek için sabırsızız." şeklinde devam etti.
 
     Gelecek sene ile ilgili dedikodular, bu Battlefield oyununun yeni nesile geleceğini düşündürmüyor değil. Ama EA'in, Call of Duty'e karşı, bu seneyi boş geçeceğini de sanmıyoruz. Belki de bu sene Battlefield 4 çıkar ve yeni nesilde de konsol odaklı olan bir Bad Company 3 görebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler