Genç Kurt Adamlar Xbox 360'tan Nefret Eder

29.05.2010 14:07 Alkan Adakaner


     Bu videoyu izlediğimde ne düşünebileceğimi bilemedim. Aşağıdaki videoda gördüğünüz ve kendini Genç Kurt Adam (Yeni yetme daha doğru sanki) sanan elemanın nefret ettiği 2 şey var. İlk olarak sınıf arkadaşı Josh'ın kendisiyle sürekli uğraşması nedeniyle ondan nefret ediyor.
 
    Bu Kurt Adamımız sürekli Van Helsing'ten sahte telefonlar açan Josh'a kendini kanıtlamak için makas'ı yüzüne de sürtüyor. Yakışır mı bu tür davranışlar bir Kurt Adama?
 
    Bir süre Josh'a yüklenen bu yeni yetme Kurt Adam daha sonra annesinin ona normal gençler gibi olması için aldığı Xbox 360'a saldırıyor, çünkü kendisi normal gençler gibi değilmiş ve öyle olmak istemiyormuş.
 
    Anladığımız kadarıyla eleman sadece Genç bir Kurt Adam olmak istiyormuş. Aslında onun özel olarak Xbox 360'a karşı bir nefreti yok, sadece Genç Kurt adamlar oyun oynamazmış. Yaşasın Kurt Adam olmamak!





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler