Generation Zero Çıkış Fragmanı

18.03.2019 20:03 Gazali Çetinkaya

 
Just Cause ve Mad Max oyunlarının geliştiricisi Avalanche Studios, açık dünya aksiyon oyunu Generation Zero'nun çıkış fragmanını yayınladı.

Generation Zero PlayStation 4, Xbox One ve PC için 26 Mart'ta çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

İsveç, 1980’ler. Kasaba sakinleri ortadan kaybolmuş, sokaklarda düşman makineler dolaşıyor. Bu muazzam açık dünyayı tek başına veya üç kişiye kadar arkadaşlarınla keşfet, istilacılara karşı kusursuz bir strateji oluştur ve karşı saldırıya geç. Generation Zero’da sadece kazanırsan hayatta kalırsın.
 
Tehlikeli açık dünyada hayatta kal: Kasaba halkının akıbeti ile ilgili daha fazla sırrı çözmek için aldığın görevleri tamamla ve hayatta kalma şansını arttırmak için düşmanlardan silah ve kaynakları yağmala.
 
Hazırlan ve karşı saldırıya geç: Silah, beceri ve ekipmanlarını doğru kombine ederek düşmana daha fazla yaklaşabilir, içlerine sızabilir ve yok edebilirsin.
 
1-4 Oyuncuyla çok oyunculu mod: Tek başına veya üç kişiye kadar arkadaşlarınla oyna, istilacılara karşı güç, kaynak ve becerilerini birleştir.
 
Hayatta kalmanın sırrı, doğru strateji, hayalet eylem ve iş birliği: Bazı düşmanlar doğrudan saldırılmayacak kadar güçlü, yani hayalet taktiklerle, sessizce hareket etmen ve düşmanın duyularını ve çevre unsurlarını avantaja dönüştürmen gerek.
 
1980’ler nostaljisi: Toplayacağın ganimetler arasında kendi özgün 80’ler görünümünü oluşturabileceğin kıyafetler ve saç şekilleri de var.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Generation Zero Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Avalanche Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler