Generation Zero Bu Hafta Steam'de Oynaması Ücretsiz

29.04.2020 10:08 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Systemic Reaction, Generation Zero'nun bu hafta boyunca Steam'de oynaması ücretsiz olduğunu duyurdu. Şu andan itibaren başlayıp 4 Mayıs'a kadar oynayabilirsiniz. 
 
Satın almayı düşünenler için oyun indirime de girdi. 4 Mayıs'a kadar standart sürüm %60 indirimle 34,00 TL ve ana oyunla Alpine Unrest indirilebilir içeriğini içeren Island Bundle %57 indirimle 43,15 TL.
 
Generation Zero 1980'lerin İsveç'inde geçen tek başınıza veya en fazla üç arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz bir açık dünya hayatta kalma FPS oyunu. Kasaba sakinleri ortadan kaybolmuş, sokaklarda düşman makineler dolaşıyor. İstilacılara karşı kusursuz bir strateji oluştur ve karşı saldırıya geç.
 
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/704270/Generation_Zero

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Generation Zero Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Avalanche Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 8 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler