GeoHot, PSN'i Hackleyenlere Kızdı

GeoHot, yaptığı devrimsel hack işlemleriyle korsan oyuncular arasında çok seviliyor.
28.04.2011 21:07 Levent Polater

 
    George 'Geohot' Hotz'dan PSN'i hackleyen haylaz hacker'a gönderme. Kendisinin de başı PS3'ü hacklemekten belaya giren Geohot, PSN kullanıcılarının kişisel bilgilerini ele geçiren hackerları kınarken Sony'ye de göndermelerde bulunuyor.
 
    PS3 hacker'ı uzun zamandır Sony ile mahkeme duvarlarında kozlarını paylaşıyor. PSN'in hacklenmesiyle ilgili üzüntü duyduğunu belirten ünlü hacker şu açıklamaları yapmış:
 
   "..  Bir zamanlar kimlik çalınma kurbanı olduğum için, kişisel bilgileri çalınan herkesi anlayabiliyorum. Ve bununla ilgili olduğumu düşünen herkese şunu söyleyebilirim, Ben çılgın değilim, ve FBI'ın kapımda olmasını tercih etmem.

    "Cihazlarınızda homebrew çalıştırmak ve güvenlik duvarını aşmak 'cool' (havalı), fakat başka birinin sunucusunu hacklemek ve veri tabanından kullanıcı bilgilerini ele geçirmek 'cool' (havalı) değil. Hedef Sony'deki denyolar bile olsa, hacker topluluğunun kötü görünmesine sebebiyet veriyorsunuz."
 
   Bence buradaki suçlu hackerlara savaş açan Sony yetkilileri. Daha fazla güvenlik uzmanı kiralamaları gerekirken hackerlara bulaşarak daha fazla avukat kiralayarak büyük bir hata yaptılar. Hacker topluluğuyla uğraşmak iyi bir fikir değil." 
 
   Yorum sizlerde

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 1 Saat önce NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor! 1 Saat önce Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 3 Saat önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 4 Saat önce Squad Busters İnceleme (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler