"George W. Bush, Toplu Katliamdan Aranıyor"

10.06.2010 19:05 Ersin Kılıç


     Son videosu ile dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Deus Ex : Human Evolution'un yeni görsellerinde şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı.
 
     Square Enix imzasını taşıyan oyunun yeni ekran görüntüleri ve bazı sanatsal çalışmaları bugün yayınlandı. Buraya kadar herşey normal. İşin ilginç olan tarafı ise bu sanatsal çalışmalardan birinde gözüken detay. 
 
     Detroid Polis Departmanı (Detroid P.D.) girişinde asılı olan aranıyor posterlerine yakından baktığımızda bu ilginç detay ile karşılaşıyoruz. Toplu katliamdan dolayı aranıyor ( Wanted for Mass Murder) adlı bir aranıyor posterinin altında gözüken resim, Amerika'nın bir önceki başkanı george W. Bush'a çok benziyor. Hatta direk olarak kendisi diyebiliriz.
 
      Bu ekran görüntüleri hakkında ise henüz bir açıklama yapılmış değil. Ama gözüken bu detaya bakar isek uzun süre konuşulacak bir mevzunun ortaya çıkabileceğini söyleyebiliriz. Oyunun olası bir gelecek zamanda geçeceğini göz önüne alır isek bu detay senaryo merakımı daha da tetikledi diyebilirim.
 
     Oyunun ekran görüntülerine buradan, ilgili sanatsal çalışmaya ise aşağıdan göz atabilirsiniz. Resimlerin üzerine tıklayarak yakından bakabilirsiniz.
 
Deus Ex 3
 
Deus Ex 3

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler