Ghost Recon: Future Soldier Oynanış Videosu

10.04.2012 13:17 Erkut Köse

  
   Bildiğünüz üzere Boston'da düzenlenen Pax East 2012 fuarında Ghost Recon: Future Soldier da oynanabilir halde bulunuyordu. Oyunu deneyen oyuncular da bir video çekerek paylaşmışlar ve oyunu sevdiklerini, farklı bir oynanışının olduğunu belirtmişler.
 
   Videoda oyunun Guerilla moduna göz atıyoruz. Bu modumuzda 4 adet takım arkadaşımızla birlikte hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bu sırada da ardı ardına gelen düşmanlarımızı yok ediyor ve bulunduğumu bölgeyi savunmaya çalışıyoruz.
 
   Yayımlanan bu video, kamerayla çekildiğinden dolayı seslerle ilgili birşeyler söylememiz mümkün değil. Ancak oyunun oynanış mekanikleriyle ilgili bir çok şeyi görebiliyor, çatışmalara şahit olabiliryoruz. Bunun yanında karakterimizin görünmezlik sisteminin de nasıl işlediğine göz atabiliyoruz.
 
Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=4483]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler