Ghost Recon: Future Soldier'a Yeni DLC Geliyor

02.10.2012 20:19 Samet Konuksal


    Bu senenin başarılı oyunlarından Ghost Recon: Future Soldier, DLC'lerle birlikte yoluna devam ediyor. Ubisoft, Ghost Recon: Future Soldier'ın yeni DLC'sini detaylandırdı.
 
    Yapılan açıklamaya göre Khyber Strike ismini taşıyan bu DLC, yepyeni haritaların ve achievementlerin haricinde multiplayerdaki seviye sistemine 10 yeni seviyeyi ekleyecek. Bu DLC ile birlikte normal multiplayer modlarına Switchback, Palace ve Transit isimli haritalar eklenirken, co-op moduna da Village isimli harita eklenecek. Ayrıca bu DLC, Takeover isimli klasik deathmatch moduna benzer bir oyun modunu da Future Soldier'ın multiplayer bölümüne kazandıracak.
 
    Khyber Strike isimli yeni DLC, 9 Ekim'de XBL adına 800 Microsoft puanıyla, 10 Ekim'de de PS3 ve PC adına £7.99 fiyat etiketiyle çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 15 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 34 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler