Ghost Recon : Future Soldiers Duyuruldu

09.02.2010 12:42 Ersin Kılıç

 
     İlk olarak geçtiğimiz hafta belirtilen ve sabah saatlerinde hatırlattığımız Ubisoft'un büyük duyurusu yapıldı.
 
     Ubisoft biraz önce yaptığı açıklama ile yeni Ghost Recon oyununun duyurusunu gerçekleştirdi. Oyunun tam adı ise Tom Clancy's Ghost Recon : Future Soldires olarak açıklandı.
 
     Oyun hakkında çok fazla detay verilmese de özel betasının yaz aylarında yapılacağı belirtildi. Bu özel betaya katılmak için ise Ubisoft'un bir diğer hit oyunu olan Splinter Cell : Conviction'u almanız gerekecek. Oyun içerisinden çıkacak olan bir kod ile birlikte Ghost Recon : Future Soldiers'in özel betasına girebileceksiniz.
 
     Yeni Ghost Recon'un geleceği aslında bir kaç ay öncesinden belli gibiydi. ilk önce Ghost Recon : Predator isminin patentini alan Ubisoft, geçtiğimiz Aralık ayında ise Ghost Recon : Future Soldiers'in patentini almıştı.
 
     Oyun hakkında daha fazla detay ilerleyen günlerde açıklanacak.
 
     Güncelleme : Oyunun PS3'e de Xbox 360 ile aynı dönemde çıkacağı Ubisoft tarafından doğruulandı.
 
     Güncelleme 2 : Oyun PC içinde onaylandı.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler