Ghosts'un Yeni Nesil Sürümüne İlk İnceleme Puanı

12.11.2013 19:41 Samet Konuksal


    Yeni nesil konsolların çıkışına günler kala incelemelerin sayısı da artmaya devam ediyor. Polygon cephesinden Call of Duty: Ghosts'un yeni nesil sürümlerine ilginç bir inceleme geldi.
 
    Oyunun hem Xbox One, hem de PS4 sürümlerini ayrı ayrı inceleyen site, Ghosts'a Xbox One'da 7 puan, PlayStation 4'te ise 6.5 puan verdi. Oyunun bir konsolda 720p, diğerinde 1080p'de çalışmasının grafik kalitesini büyük ölçüde etkilemediğini söyleyen site, PlayStation 4'teki frame düşmelerinden puan kırdı.
 
    İncelemede belirtilenlere göre oyunun PS4 sürümünde, özellikle multiplayer bölümlerinde sıkça frame düşmeleri yaşanıyor. Call of Duty: Ghosts'un Xbox One sürümü ise 720p olmasına rağmen 60 FPS'de sabit olarak çalışıyor. Polygon'a göre multiplayer odaklı bir oyunda stabil oynanış daha önemli olduğu için oyunun PS4 sürümünden puan kırılmış.
 
İncelemeye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler