Ghostwire: Tokyo için Oynanışa Derin Bakış Videosu Yayınlandı

04.02.2022 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Tango Gameworks, paranormal aksiyon macera oyunu Ghostwire: Tokyo için 10 dakikalık oynanışa derin bakış videosu yayınladı.
 
Tokyo, tehlikeli bir kâhinin ortaya çıkardığı ölümcül doğaüstü güçler tarafından istilaya uğradı ve şehrin sakinleri bir anda ortadan kayboldu. Ghostwire: Tokyo'da intikam arayışındaki güçlü bir ruhani varlıkla müttefik kur, insanların kaybolmasının ardındaki karanlık gerçeği ortaya çıkarmak için çeşitli güçlü yeteneklerde ustalaş ve bilinmeyenle yüzleş. 
 
Ghostwire: Tokyo, 25 Mart'ta PlayStation 5 ve PC Steam ve Epic Games Store üzerinden için piyasaya sürülecek. Oyunun dijital Deluxe Sürümü, üç günlük erken erişimin yanı sıra "Shinobi Kıyafeti", "Kunai Silahı" ve "Streetwear Fashion Pack" bonus içeriklerine sahip olacak.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GhostWire: Tokyo Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler