GoW 3 Sitesinde Hareketlilik Başladı

16.02.2010 15:25 Ersin Kılıç

 
     Önümüzdeki ay evlerimizi şenlendirecek olan Playstation 3'ün en büyük hiti God of War 3'ün sitesindeki hareketlilik çıkış tarihi yaklaştıkça artmaya başladı.
 
     Sony, oyunun resmi internet sitesinin tasarımında bazı değişikliklere gitmiş. İlk dikkat çeken sayfanın arka planında yer alan sanatsal çalışma giydirmesi oluyor. Oyunun internet sitesinde ekran görüntülerine, daha önce yayınlanan videolarına, fan kitlerine ve duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz.
 
     Sitede yenilikler olduğu kadar bazı hatalarda bulunuyor. Örneğin duvar kağıdı sekmesine geldiğinizde seçtiğiniz duvar kağıdını bilgisayarınıza indiremiyorsunuz ve sayfa bulunamadı hatası ile karşılaşıyorsunuz. Umarız bu aksaklıklarda kısa sürede giderilir.
 
     Oyunun resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Kratos'un yeni macerası ile olan randevumuzu iple çekiyoruz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler