GoW 3 Ultimate Trilogy Edition'un Fiyatı

11.01.2010 18:22 Ersin Kılıç

 
Bugün bir çok detayına kavuştuğumuz God of War 3 için yeni bilgi ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.
 
Sabah saatlerinde oyunda Deniz Tanrısı Poseidon'un yer alacağı belli olmuş ve Poseidon'un bölüm sonu canavarı olarak karşımıza çıkacağını belirtmiştik.
 
Daha sonra ise Gamestop yaptığı açıklama ile 25 Martta Japonya'da çıkacak olan oyunun 16 Mart itibari ile mağazalarında yer alacağını belirtmişti.
 
Oyun ile ilgili son açıklamalar ise resmi ağızdan yani Sony'den geldi. Üstte söylediğimiz haberler hakkında açıklama yapmayan Sony, daha önce duyurulan ve özel bir kutu içeriği ile birlikte God of War : Collection ve God of War 3'ü de barındıran Ultimate Trilogy Edition'un fiyatını açıklığa kavuşturdu.
 
Özellikle kolleksiyoncuların kaçırmak istemeyeceği bu paket İngiltere'de £109.99 fiyat etiketi ile satışa çıkacak.
 
Sony'den gelen bir diğer açıklama ise Playstation 3 ile ilgili oldu. Yapılan açıklama ile planları arasında God of War : Collection / God of War 3 Bundle paketinin bulunmadığı doğrulandı.
 
Kaynak
Kaynak 2
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler