Goat Simulator'ın (Keçi Simülasyonu) Çıkış Tarihi Açıklandı

05.03.2014 08:39 Alkan Adakaner


     Son dönemlerin en çılgınca projelerinden biri olarak görebileceğimiz Goat Simulator'ın çıkış tarihi açıklandı. Unreal Engine ile geliştirilen oyun 1 Nisan tarihinde Steam üzerinden 9.99 dolarlık fiyatla yayınlanacak.
 
    Bir keçi simülasyonu olan oyunda sadece ot yemek, dağa-taşa veya ağaçlara tırmanmakla kalmayacağız, milletin evine girip ortalığı dağıtacak, arabaların önüne atlayacak ve daha onlarca çılgınca şey yapacağız.

    NVIDIA PhysX desteğine de sahip olan oyunun önsipariş videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca oyunun resmi web sitesine de buradan ulaşmanız mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 18 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 30 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler