God of War 3, 10 Saati Aşacak

22.01.2010 02:02 Ersin Kılıç

 
Her geçen gün yeni bir detayını öğrendiğimiz ve son olarak Amazon Fransa'nın 17 Martta Avrupa'da piyasaya sürüleceğini ön gördüğü God of War 3'ün 10 saatten fazla süreceği belirtildi.
 
Oyun hakkında MTV Multiplayer'a konuşan Santa Monica Stüdyoları yapımcılarından John Hight, oyunun hikaye modunun 10 saati aşkın bir oynanış vaad ettiğini belirtti. 10 saatin bir oyun için oldukça tatmin edici bir uzunlukta olduğunu da söyleyen Hight, oyunun 10 saati biraz aşacağını belirtti.
 
25 Martta Japonya'da çıkacağı açıklanan oyunun Kuzey Amerika çıkış tarihi 16 Mart, Avrupa çıkış tarihi ise 17 Mart olarak belirtilmişti. Japonya çıkışını resmi olarak duyuran Sony'den batı tarihleri hakkında ise henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 19 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler