God of War 3 Final VS Demo Karşılaştırması

10.03.2010 02:27 Ersin Kılıç

 
     Şu ana kadar bir çok oyun, platformlar arası grafiksel karşılaştırma haberi ile karşılaştık. Peki demosu ile karşılaştırılan bir oyun gördünüz mü?
 
     Önümüzdeki hafta çıkışını yapacak olan God of War 3'ün final sürümü ile demosunun grafikleri karşılaştırılmış. Oyunun demosu ilk önce özel olarak yayınlanmış, geçtiğimiz haftalarda ise halka açık hali ile PSN'deki yerini almıştı. Oyunun E3 2009'daki halini yansıtan bu demo grafikleri ile taktir de toplamıştı. Peki oyunun demosu ile tam sürümü arasında ne gibi farklılıklar var?
 
     Resimlere ard arda baktığımızda bu farkları daha iyi bir şekilde anlayabiliyoruz. Öncelikle grafiklerde gözle görülür bir ilerleme olduğunu söylemeliyim. Özellikle ışıklandırma efektlerine tam sürümde çok daha fazla özen gösterilmiş. 
 
     Oyunun karşılaştırma görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Resimlerin büyük halini görmek için üzerlerine tıklamanız yeterli.
 



















     Ayrıca oyunun Kuzey Amerika'da yayınlanan yeni reklam filmini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Reklamda Sony'nin reklam yüzlerinden biri olan Kevin Butler oynamış.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler