God of War 3 Gold Oldu!

20.02.2010 14:33 Ersin Kılıç

 
     Çıkış tarihi için gün saymaya başladığımız Kratos'un yeni macerası God of War 3'ün Gold sürüme ulaştığı açıklandı.
 
     Oyunun yapımını üstelenen Sony Santa Monica'dan Christer Ericson kendi Twitter hesabında yaptığı açıklama ile God of War 3'ün Gold olduğunu belirtti. Yani oyun basımı yapılmak üzere yola çıktı.
 
     God of War 3'ten bir diğer haber ise oyun derecelendirmelerini yapan ESRB kurumundan geldi. Hatırlarsanız God of War serisinin önceki oyunlarında da küçük seks oyunları bulunuyordu. Oyunu derecelendiren ESRB kurumu, benzer türde bir mini oyunun God of War 3'te de bulunduğunu açıkladı.
 
     ESRB ayrıca oyundaki bu sahnelerin serinin eski oyunlarındaki sahnelere benzediğini de belirtti. Yani gene küçük bir tuş basma oyunu ile karşılaşacağız.
 
     God of War 3'ün geçtiğimiz günlerde yayınlanan mükemmel diye tabir edebileceğimiz tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Kaynak 1
     Kaynak 2
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler