God of War 3 Oynanmaya Başlandı

02.03.2010 01:19 Ersin Kılıç

 
     Hemen hemen tüm oyun severler nefesini tutmuş durumda God of War 3'ün çıkmasını bekliyor. Bazı oyunseverler ise bu bekleyişi çoktan sonlandırdı bile.
 
     İki hafta sonra öfkesine tekrar şahit olacağımız Kratos'un yeni macerası için saatleri çoktan saymaya başladık. Son yayınlanan videoları, bilgileri ve yapımcıların iddialı açıklamaları ile sık sık gündeme gelmeye başlayan God of War 3'ü bazı oyuncular ise şimdiden oynamaya başlamış.
 
     Üstelik oyunu oynayanlar, bizi imrendirecek bir kaç ekran görüntüsü atmayı da ihmal etmemiş. Bu ekran görüntülerinin en dikkat çeken sahneleri ise Zeus, Hades ve Poseidon'un aynı karede gözüküyor olması. Üstelik Kratos'un Poseidon ile mücadelesinden net bir sahne de gözler önüne serilmiş.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler