God of War 3, Satışlarda 3 Milyonu Geçti

12.10.2010 03:21 Gökhan Yılmaz

 
     Ülkemizde de reklam kampanyaları ve uygun fiyatları ile satışa sunulan God of War 3, çıkışından yaklaşık 6 ay sonra 3 milyon barajını geçti. Sony'nin özellikle yurt dışında tatil sezonunun yaklaşması nedeniyle God of War 3'ün PS3 paketini satışa sunabileceği düşünülüyor.
 
     Sony'den Eric Levine, çok fazla God of War hayranının olduğunu ve sürekli talep gelmesine rağmen God of War 3'ün PS3 Bundle paketini satışa sunmayı şu an için düşünmediklerini belirtti. Satış sorumlusu Levine, onun yerine 2 Kasım 2010 tarihinde PSP için satışa sunulacak God of War: Ghost of Sparta için PSP Bundle paketini öneriyor.
 
     Tüm dünya genelinde 3 milyon satışı geçen God of War 3, ülkemizde de yaklaşık 30 bin adet satılarak Sony'nin daha çok dikkat ettiği bir pazar haline geldi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 12 Dk önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 2 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler