God of War 3'e İlginç Bir Web Sayfası

19.03.2010 12:13 Ersin Kılıç


 
     Uzun bir bekleyişten sonra nihayet kendisine kavuştuğumuz God of War 3'ten oldukça ilginç ve merak uyandırıcı bir detay daha geldi.
 
     Trophy desteği de bulunan oyundaki Platinium Trophy'i kazandığınızda Trophy açıklama sayfasında ilginç bir web site adresi bulunuyor. Platinium Troph'i açmak için de oyunda bulunan tüm Trophy'lerin kilidini açmanız gerekiyor. Neyse sözü uzatmadan asıl konumuza geçelim.
 
     King of the Hill adlı Platinium Trophy'nin sayfasında www.spartansstandtall.com web sitesi adresi gözüküyor. Siteye girdiğimizde yağmurlu bir tema ve sağ üst köşede de Spartan amblemlerini görüyoruz.
 
     Sitenin akibeti hala belli değil. Daha önce bahsedilen ve oyundan kesildiği belirtilen sahneleri içerecek olan indirilebilir içerik için bir sayfa olabileceği veya Santa Monica stüdyolarının yeni projesi için bir sayfa olabileceği tahmin ediliyor. Sony Santa Monica stüdyolarının iki farklı proje üzerinde çalıştığı da açıklanmıştı.
 
     Oyunun sitemizde yer alan inceleme videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler