God of War 3'ten Chimera Videosu

03.02.2010 13:04 Ersin Kılıç

 
     Çıkış tarihi yaklaştıkça oyunseverlerin daha da heyecanlandığı God of War 3 için yeni bir video ve dergi taramaları yayınlandı.
 
    Oyunun yayınlanan videosunda Chimera adlı yaratıkların oyuna nasıl adapte edildiği ve yapım aşamasına ait bilgiler yer alıyor. Bir çok yapımda adı geçen Chimera adlı bu yaratıkları kısaca özetleyecek olur isek iki veya daha fazla, farklı ırkın birleşiminden meydana gelen bir ırk olarak tanımlayabiliriz. God of War 3'te de bu yaratıklar ile bir çok kez mücadele etmemiz gerekecek.
 
     Oyun için yayınlanan "Chimera Made" adlı tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyuna ait yeni ekran görüntülerinde ise bazı farklı sahneler bulunuyor. Resmi Playstation Magazin dergisinin Fransa sürümünde yayınlanan bu taramalara da buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler