God of War 3'ün TV Reklamı Yayınlandı

01.03.2010 11:58 Ersin Kılıç


 
     Çıkışına 16 gün kalan ve her geçen gün daha da heyecanlanmamıza sebep olan God of War 3'ün reklamı televizyonda dönmeye başladı.
 
     Oyunun yayınlanan bu videosunda Kratos'un tanrılar tarafından ihanete uğradığına, intikamına ve elinden alınanlara dikkat çekilmiş. Kratos'un onların hayatlarını, güçlerini alması gerektiği ve intikamın sadece PS3'te başlayacağı da reklam videosunda öne çıkan söylemler olmuş.
 
     Oyunun yayınlanan bu reklam videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyun hakkında paylaşacağımız bir diğer haber ise God of War 3'ün en önemli unsurlarından biri olan Blade of Chaos ile ilgili. Budk sitesi Kratos'un en büyük yardımcısı olan bu kılıcın benzerlerini satılığa çıkarmış. Normal fiyatı 224$ olan bu kılıcın Budk fiyatı ise 123$ olarak listelenmiş. İlgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler