God of War 4 Online Söylentileri Ayyuka Çıktı

God of War sahip olduğu oyun dinamikleriyle kaosu multiplayer modunda ne denli yaşatabilir, şimdiden büyük merak konusu.
09.05.2011 19:00 Talha Aynacı

 
     Yakın süre önce resmi olmayan Playstation dergisi PSM3'de dedikodu olarak yer alan God of War 4 haberi, resmi Playstation dergisi OPM'de bir kez daha gündeme geldi.
 
     Derginin, "dedikodular/söylentiler" bölümünde yer alan haberinde : " Kratos, multiplayer özellikleriyle donatılmış yeni macerasıyla geri dönüyor."  sözlerine yer vererek, God of War 4 söylentilerine güvenilir bir kaynak olmuş oldu. PSM3'ün geçtiğimiz ay yer alan raporunda; kendi güvenilir kaynaklarından edindikleri bilgilere göre God of War 4'ün 2012 yılının eylül ayında raflardaki yerini alacağı haber edilmiş ve bilgiyi aldıkları şahsın aynı zamanda bahsi geçen God of War projesinde de görev alan biri olduğu ise yine aynı dergi tarafından idda edilmişti.
 
     God of War 4 hakkındaki ilk dedikodu ise şubat ayında internette gezinen bir iş başvurusu ilanında yer alan "God of War 4 sinematik test" ibaresiyle başlamıştı. Ayrıca oyunun yapımcısı Santa Monica Studios, God of War serisinin 3. oyunla noktalanmadığını ve bu popüler serinin daha pek çok yapımı ile karşılaşacağımızı bizzat dile getirmişti.
 
Herşey iyi güzelde, multiplayer God of War nasıl olur ? Buyrun beyin fırtınasına...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler