God of War 4 Perakendecilerin Listesinde

Kratos yine yüzlerce düşmanı ezip geçecektir
10.11.2011 18:41 Alkan Adakaner

      God of War 4 ile ilgili söylentiler daha önce PSM3 Magazine gibi ünlü oyun dergilerinde ortaya çıkmıştı. Bu derginin söylentiler bölümünde yer alan habere göre oyun 2012 yılının Eylül ayında raflarda olacak.
 
      Şimdi de perakendeciler God of War 4'ü listeye almaya başladı. Yeni Zelandalı perakendeci Mighty Ape de oyunu listeleyerek bu konudaki ümitlerimizi arttırdı. Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerden sık sık erken duyurular aldığımızdan bu bilgi daha çok önem kazanıyor.
 
     God of War 3'ün çıkışından yeterince zaman geçtiğine göre 4. oyunun çıkmaması için hiç bir neden bulunmuyor. Sony'nin Santa Monica stüdyoları da zaten iş ilanları ile bu oyunun varlığını kabul ediyor diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler