God of War 4'ün Bestecisi Belli Oldu

God of War 4 ortalığı fena sarsabilir
03.01.2012 09:09 Alkan Adakaner

 
    God of War 4 ile ilgili söylenti şeklinde çeşitli haberler duyuyoruz. Bu haberler arasında oyunda co-op modun bulunacağı gibi ilginç olanlar da var. Çeşitli iş ilanlarında da kendini gösteren oyunun bestecisi de ortaya çıkmış gibi görünüyor.
 
      Conan the Barbarian, Sucker Punch gibi filmlerin yanı sıra Rise of the Argonauts, Army of Two, Defence of the Ancients (DOTA) ve Transformers oyunlarına beste yapan Timothy Williams, God of War 4 projesinde çalıştığını duyurdu. Sanırım böylece oyunun bestecisi de belli oldu.
 
      Bundan sonra God of War 4'ün çıkıp çıkmayacağını değil, ne zaman duyurulacağını ve çıkacağını tartışacağız diyebiliriz; çünkü Sony resmi duyuru yapmasa bile her şey ortada.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler