"God of War: Ascension'da Multiplayer Modu Var!"

30.04.2012 16:01 Ersin Kılıç


     Sürpriz bir şekilde duyurusu gerçekleştirilen God of War: Ascension için nefesler tutulmuş durumda. Sadece birkaç saat sonra oyuna ait ilk oynanış görüntüleri internet üzerinden canlı olarak oyunculara sunulacak. İşte bu bekleyiş devam ederken, oyun için ilginç bir haber daha ortaya çıktı.
 
     Gamesradar'ın raporlarına göre Kratos'un yeni macerası God of War: Ascension'da multiplayer modu yer alacak. Üstelik bu multiplayer modunun dörde dört bir oynanış sunacağı da belirtilmiş. Bu konuda daha fazla bilgi veremeyeceklerini söyleyen site yetkilileri, detayların ise bugün açıklanacağını belirtmiş.
 
     ilk oynanış görüntülerini beklemek için büyük bir neden daha ortaya çıktı. Kratos'un öfkesi için birkaç saat daha sabretmemiz gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler