God of War Filminden Oyuna Bağlılık Beklemeyin

29.11.2012 16:05 Talha Aynacı

 
   Son olarak Amerika'da geçtiğimiz cuma günü gösterime giren The Collection isimli filmde karşımıza çıkan senaristler Marcus Dunstan ve Patrick Melton, God of War'un beyaz perde uyarlaması hakkında sorulan sorulara yanıt verdi.
 
   Hikaye hakkında net açıklama yapmasa da ikilimiz  nasıl bir sernayo yapısıyla karşılaşacağımıza dair bilgiler paylaştı. Açıklamalara göre God of War, yapı olarak Clash of the Titans ve Immortals gibi filmlerden farklı bir görüntü çizecek:
 
"God of War'un bu filmlerden farklı ve daha koyu bir yönde seyralacağını söyleyebiliriz. Onların yaptıklarını tekrar etmeyeceğiz çünkü bu türdeki filmlerde yapılabilinecek her şey yapıldı. Sony oyunlarında düşündüğünüz şey hikaye orjinalliğinin ne kadar kutsal olduğudur. Ama şayet bahsi geçen filmlerden farklı bir şey ortaya koymamız gerekecekse hikayede önemli değişiklikler olacaktır."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler