God of War III Lansman Sayfası Açıldı!

11.03.2010 17:18 Erdinç İyikul

 
    İntikam çanları Zeus için çalıyor. Kratos merakla beklenen son macerası için 17 Mart’da raflardaki yerin almaya hazırlana dursun, bu farklı yapımı yakından takip etme ve tanıma fırsatınız sizlere sunuyoruz. Sony’nin desteği ile beraber oluşturduğumuz God of War III lansman sayfası sayesinde God of War III haberlerine, videolarına, kullanıcı yorumlarına, ekran görüntülerine ve videolu ya da yazılı incelemelerine ulaşmakla beraber bu seri hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgiyi bulabileceğiniz özel bir sayfaya kavuşuyorsunuz.
 
    Eğer sizde kaosun yeniden yükselişine tanıklık etmek istiyorsanız, God of War III özel sayfasını ziyaret edin ve Kratos’un öfkesine şahit olun!
 
http://www.bolumsonucanavari.com/godofwar3/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 7 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler