God of War III Sex Sahnesi Sızdı (Spoiler)

08.03.2010 22:01 Levent Polater

 
    God of War 3'ün çıkış tarihi yaklaştıkça oyun ile ilgili yeni bilgiler, ekran görüntüleri, sızan video haberleri artıyor. İnceleme notları da çıkmaya başlayan God of War 3'ün şimdi de sex video'su sızdı. 
 
   -Bu arada God of War III'ün yapım maliyetinin tamı tamına 44 milyon dolar olduğu açıklandı-
 
    Baştan uyarayım, oyunu oynarken görmeniz gereken bu sahne spoiler içeriyor veya diğer bir deyişle oyun keyfinizi bozabilir.

    Bildiğiniz üzere önceki God of War'larda mini sex oyunlarıyla karşılaşmıştık. En son ESRB'nin açıklamasında God of War III'te bulunan sex sahnesinden bahsedilince yeni GoW'da da bu tarz bir mini-oyunla karşılaşacağımız müjdesini (!) aldık. 
 
    Video'da Kratos, güzellik tanrısı Aphrodyte'in (Afrodit) odasına gidiyor, ve aralarında Aphrodyte'ında bulunduğu 3 kadın ile karşılaşıyor, daha sonra malum sahne başlıyor ancak önceki oyunlarda olduğu gibi kamera farklı bir yeri gösterirken Aphrodyte ile ilgileniyoruz. Kamera'nın gösterdiği yer ise bu sefer Aphrodyte'ın yanındaki 2 kadın oluyor. Performansınıza göre kadınların yüz ifadeleri farklılık gösteriyor.

    Son zamanlarda bu sex sahneleri oyunlardada trend haline gelmeye başladı mı nedir? Heavy Rain, Dragon Age: Origins, Assassin’s Creed 2, Mass Effect 2, ve hatta skandal yaratan GTA: San Andreas Black Coffee Mod'dan sonra artık her oyunda sex sahneleri bulunması normal bir durum gibi olmaya başladı.
 
    Sızan sex sahnesini aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 112 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 22 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler