God of War IV, 19 Nisan'da mı Duyurulacak?

12.04.2012 12:40 Ersin Kılıç


     God of War IV için sular ısınmaya devam ediyor. Uzun süredir dedikoduları ile gündemi sürekli meşgul eden God of War IV için dün akşam oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Sony'nin resmi Facebook sayfasında God of War IV'ü işaret eden bir resim yayınlandı.
 
     Bu resim kısa bir süre sonra firmanın Facebook sayfasından kaldırıldı. Resme baktığımızda ise "İntikam, özgürlük getirecek mi?" ifadesi ile karşılaşıyoruz. Hemen altında ise 19 Nisan 2012 tarihi işaret edilmiş. Kısacası önümüzdeki hafta önemli bir duyuru ile karşılaşabiliriz.
 
     Güncelleme: Belirtilen resim Playstation'un resmi Facebook sayfasına tekrar eklendi. Firmanın Facebook sayfasına buradan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler