God of War Ragnarök - İnceleme

04.11.2022 12:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sony Santa Monica Studio'nun yaptığı yeni God of War oyunu God of War Ragnarok, 9 Kasım 2022'de çıkışını yapacak. İnceleme videomuzla da karşınızdayız.
 
Biz de oyunu erkenden oynama fırsatı bulduk. Oyuncuların büyük bir heyecanla oyunu beklediğini bilerek bu videomuzda hikaye tarafından en ufak bir detay bile paylaşmadık. Ayrıca yine oynanış tarafında da kendiniz deneyimlemeniz gereken yerleri, videomuzun son kısmına kadar konuşmadık. Eğer oyunu oynamadan genel bir değerlendirme istiyorsanız da videomuzun son kısmı hariç rahatlıkla izleyebilirsiniz.
 
Ayrıca OverGame ile birlikte sizler için hazırladığımız indirim kuponunu da hemen aşağıdaki linklerden kullanabilirsiniz. 
 
God of War Ragnarok PS4 Sürümü
God of War Ragnarok PS5 Sürümü
 
İnceleme videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ragnarök Platformlar: Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler