God of War Ragnarök için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

28.10.2022 14:00 Mehmet Tandoğan

 
 
God of War (2018) ile seriyi yeni bir boyuta taşıyan Sony (Santa Monica stüdyosu), çok beklenen devam oyununu yakın piyasaya sürecek. 2018 yılında çıkış yapan oyunun doğrudan devamı niteliğinde olan God of War Ragnarök, Kratos'un hikayesini ve maceralarını devam ettirecek. Oyun 9 Kasım'da biz oyun severlerle buluşacak. Geçtiğimiz günlerde sahne arkası videosu yayınlanan oyunun artık çıkış fragmanı da yayınlandı. Çıkış fragmanına aşağıdan ulaşabilir ve izleyebilirsiniz.
 
God of War Ragnarök Çıkış Fragmanı
 
Oyunun çıkış fragmanı 30 saniye uzunluğunda ve oldukça kısa tutulmuş. Daha önce yayınlanan videoların kısa kısa kesitlerinden oluşan bu çıkış fragmanında Odin, Thor, Kratos, Atreus, Tyr ve daha fazlası yer alıyor. 
 
God of War Ragnarök, doğrudan bir devam oyunu olarak karşımıza çıkacak. Ragnarök ile beraber önceki oyunda olmayan yeni vuruş mekaniklerini deneyimleyecek ve aksiyon sahnelerine dalış yapacağız. Bunun yanı sıra yeni bölgeleri, manzaraları ve daha fazlasını oyun içerisinde göreceğiz.
 
God of War Ragnarok, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarına geliyor.
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ragnarök Platformlar: Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler