God of War'un Destansı İnanılmaz Anları Olacak

24.09.2016 09:24 Gazali Çetinkaya

 
 
   Yeni God of War, E3 2016 esnasında duyurulduğundan beri PlayStation 4'ün en merakla beklenen yapımı haline geldi. E3'te paylaşılan oynanış videosu dışında herhangi bir videosu yayınlanmamış olmasına rağmen Santa Monica Stüdyosunun Kreatif Direktörü Cory Barlog gerek röportajları gerekse de twitter üzerinden verdiği cevaplar ile oyun hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.
 
   Cory Barlog ilk olarak sorulan, oyunda block (blok) ve parry (savuşturma) atağı olacak mı yoksa sadece dodging (kaçmak) ve rolling (yuvarlanmak) mı olacak, sorusuna evet diyerek olumlu bir cevap verdi. Bunun dışında henüz çıkış tarihi için bir planlarının olmadığı belirtildi ve PSX etkinliğinde olacak mısınız sorusuna ise bilmiyoruz diye bir cevap verildi. 
 
   Barlog ayrıca God of War'da önceki oyunlardan farklı yollarda bir hayli epik (destansı) inanılmaz anların olacağını da söyledi. 
 

 
   PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen ve bu kez İskandinav mitolojisine konuk olacağımız God of War'un henüz net bir çıkış tarihi yok ancak 2017 yılında çıkış yapması bekleniyor. Daha önceki yapılan açıklamalara göre de God of War uzun ve aksiyon dolu olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler