God of War'un Geliştiricisinden Shooter Oyunu mu?

Stüdyo God of War serisi ile adını duyurmuştu
27.04.2011 07:35 Alkan Adakaner


      Sony'nin God of War ile adını duyuran ünlü stüdyosu Santa Monica'nın yeni bir oyun üzerinde çalıştığı söylentileri uzun zamandır vardı. Şimdi ise bu konuda yeni ipuçları ortaya çıkmaya başladı.
 
     Geliştirici stüdyonun Gamasutra'daki iş ilanlarında "senior combat designer" ve "level designer" başlığı altında iki iş ilanı bulunuyor. Firmanun savaş ve bölüm tasarımcısı araması garipsenecek bir durum değil, fakat işe başvuracaklar için gereken özellikler arasında araç savaşları konusunda deneyimi, TPS/FPS deneyimi istemesi ilginç.

      Araç savaşları ve TPS/FPS denilince oyuncuların aklına gelen ilk şeyde GTA veya Just Cause benzeri oyunlar oluyor. Acaba Santa Monica "açık dünya" öğelerine sahip bir oyun mu geliştiriyor?
 
      Santa Monica stüdyolarının God of War'un yanı sıra Warhawk, Twisted Metal ve flOw gibi oyunlara da destek sağladığını belirtelim. Yani tek yönlü bir stüdyo değiller.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler