"GoldenEye 007 Shooter'ların Babasıdır"

GoldenEye 007'den beklentimiz olmadığını söylemek çok zor
27.10.2011 09:22 Alkan Adakaner

 
       Nintendo 64'teki GoldenEye 007'yi piyasaya çıktığı tarihlerde oynayan varsa muhtemelen bu oyuna hayran kalmışlardır. FPS dünyasında çok önemli bir yere sahip olan bu oyun (Metacritic ortalaması 96'dır) hala unutulamayan klasikler arasındadır.
 
      Bu oyunun yeniden yapımı bir süre önce Wii'de boy göstermişti. 4 Kasım'da ise Playstation 3 ve Xbox 360 sahipleri Wii'deki oyunun daha gelişmiş bir sürümünü oynama şansı yakalayacaklar. Peki böyle bir proje Activision için ne ifade ediyor. Yetkililerin sözleri bunu açıklıyor:
 
      "Nintendo 64'teki GoldenEye 007'den FPS'lerin babası (Godfather ifadesi kullanılmış) olarak bahsediyoruz. Biliyorsunuz özellikle multiplayer, bölünmüş ekran desteği yönünden bakacak olursak. İnsanlar buna bayıldı. Tabi bu nedenle üzerimizde bir baskı var, ama bu oyun üzerinde çalışmak aynı zamanda onur verici."
 
      Bakalım GoldenEye 007 Playstation 3 ve Xbox 360'ta nasıl bir performans sergileyecek. Nintendo 64'teki başarı yakalanamayacak gibi görünse de yine de başarılı bir oyun bizi bekliyor diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GoldenEye 007: Reloaded Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eurocom Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler