Google Stadia, Typhoon Studios'u Satın Aldı

19.12.2019 20:35 Gazali Çetinkaya

 
Stadia Games and Entertainment stüdyosu, Typhoon Studios'u satın aldığını duyurdu.

Typhoon Studios, 28 Ocak 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak birinci şahıs macera oyunu Journey to the Savage Planet üzerinde çalışmaya devam edecekken aynı zamanda video oyun streaming servisi Stadia için de oyun yapacak.
 
Stadia Games and Entertainment stüdyosu patronu Jade Raymond, Typhoon Studios ile ilgili olarak "Onları bünyemize katmadaki amacımız, herkesin beklediği tür tanımlayan oyunları yapmamızda bize yardımcı olabilecek bir ekibe sahip olmaları. Çok iyi bir iş ilişkisine sahip ve bir oyunu hızlı bir şekilde sunabilecek kapasiteye sahip oyun endüstrisinin en iyi tecrübeli geliştiricilerinden oluşan AAA bir ekip ve Stadia için harika fikirleri var." dedi. 
 
Jade Raymond ayrıca ileride daha fazla birinci parti stüdyoyu bünyelerine katmayı planladıkların belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stadia Platformlar: PC Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 20 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler