Gordon Freeman Geri Dönüyor!

Aslında seni farklı oyunda bekliyorduk biz ama?
26.09.2011 23:51 Samet Konuksal


     Yayınlanan incelemeleriyle olumlu sonuçlar toplayan Renegade Ops'un PC sürümünün çıkış tarihiyle birlikte, PC sürümünün içereceği ekstra DLC de duyuruldu. Evet başlığı yanlış okumadınız, Gordon Freeman geri dönüyor, ama bu kez Half Life serisi içinde değil.
 
     14 Ekim'de $14.99 fiyat etiketiyle Steam üzerinden satışa sunulacak olan Renegade Ops'un PC sürümü, Half Life serisinin ana karakteri Gordon Freeman ile birlikte Half Life'da kullandığımız araçlardan Buggy'i içerecek.
 
     Konu hakkında Sega'dan John Clark, "Half Life serisinin oyunumuzun içinde bir iz bırakması bizim için çok önemli. Gerçekten özel bir seri. Ana karakterinin oyunumuzda bulunacak olmasından dolayı mutluyuz." açıklamasında bulundu.
 
     DLC'nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Renegade Ops Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Dk önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 15 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler