Gordon Freeman Simpson'lara Katılsaydı?

04.12.2010 11:31 Alkan Adakaner


 
     Half Life serisinin ana karakteri olan Gordon Freeman'ı çok yakından tanımıyoruz, hatta henüz sesini bile duymadık. Yine de onun çok karizma bir karakter olduğunu söyleyebiliriz. Half Life 2: Episode 3'ü sanki yüzyıllardır bekliyor gibi hissederken Gordon'ı bazen fan çizimleri ile tekrar görme şansını yakalıyoruz.
 
    Yukarıda gördüğünüz çizim bir fan'a ait değil. Dean Freaser aslında pek oyun oynayan birisi de değil, ama Gordon Freeman'ı Simpson'lara başarılı bir şekilde uyarlamış.
 
    Umarız Gordon'ın eski karizma hatta sessiz halini tekrar oynama fırsatı buluruz, çünkü onu çok ama çok özledik. Valve artık Steam'den yağmur gibi akan paradan gözünü alıp da Half Life'ı devam ettirirse onu görme şansı yakalayacağız, ama bu hiç de kolay değil gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 11 Dk önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 1 Saat önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 2 Saat önce Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler