Görebileceğiniz En Rahatsız Edici Oyun Videosuyla Strafe, 1996'ya Damga Vurmaya Hazırlanıyor (?!)

Strafe'in mükemmel detaylandırmaya sahip bölümlerinden sadece birisi!
21.01.2015 16:56 Samet Konuksal


    Tarihi kontrol edeniniz var mıdır bilmiyorum ama günlerden 1 Nisan değil. Bağımsız yapımcı Pixel Titans, projelerinin ilgi görebilmesi için tanıtımlarına mizah unsuru katmayı düşünmüş. Gayet de güzel olmuş. 
 
    Doom'da şeytana karşı geldiniz, Quake'de kötülüğü yendiniz, Wolfenstein 3D'de Nazi rejimine son verdiniz peki şimdi sırada ne var? Strafe. Bu üç oyunu kendine örnek alan Strafe, oyuncuları uzayın derinliklerine çıkarmayı düşünüyor. İlk başta iki arkadaşın hobi olarak yapımına başladığı oyun, Kickstarter'la beraber daha ciddi bir hâle bürünüyor. 
 
    Eski tarz bir FPS oyunu olan Strafe'de bölümler her oynayışınızda değişiklik gösteriyor. Milyarlarca bölüm çeşitliliğinin olduğu oyunda hızlı oynanış stiline silah güçlendirmeleri, farklı ateş etme yöntemleri eşlik ediyor. Oculus Rift desteğinin planlandığı yapımda bol bol kan ve rahatsız edici unsur yer alıyor.
 
    185 bin dolarlık Kickstarter hedefi koyulan Strafer'ın bu kadar yüksek bir bağış bütçesi istemesindeki nedenlerden birisi, ekibin 5 kişiye genişletilecek olması. Ancak ekip daha ilk günden 36 bin dolarlık bağış toplamış durumda.
 
    Örnek aldığı yapımlara bol bol göndermelerin bulunacağına söz verilen oyun, yapımcıların söylemiyle 1996 senesine damga vurmaya, 1996'nın yılın oyunu olmaya geliyor.
 
    Eh tabi şaka bir yana, eğer süreç düzgün ilerlerse oyunun çıkışı için 2016 senesinin başları planlanıyor. Strafe'in bol bol rahatsız edici unsur içeren harika videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeterli İngilizce seviyesine sahip arkadaşlara nostalji ve gülme garantisi verdiğimiz Kickstarter sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Strafe Platformlar: PC Geliştirici: Pixel Titans Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler