Gorogoa PS4'e Geliyor

21.03.2018 06:22 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Buried Signal bulmaca macera oyunu Gorogoa'nın çok yakında PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.

   Oyun şu anda Switch, PC, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Gorogoa hikayesi ve muhteşem çizimleri Jason Roberts tarafından hazırlanmış, gelişmiş bir bulmaca oyunudur.
 
BENZERSİZ, YARATICI BULMACALAR: Gorogoa’nın oynanışı tamamen eşsiz ve oyuncuların bulmacaları çözmek için yaratıcı şekillerde düzenleyip bir araya getirmesi gereken çizimler içeriyor. Aslında basit, ancak tatmin edici bir şekilde karmaşık.
 
EL ÇİZİMİ MUHTEŞEM BİR OYNANIŞ: Jason Roberts, Gorogoa’nın etkileyici kişisel hikâye anlatımını mümkün kılabilmek için özenle çizilmiş binlerce çizim oluşturdu. 
 
YENİ BİR HİKÂYE ANLATIMI: Gorogoa yalnızca bir oyun değil; kendini duygusal, büyüleyici çizimleri ve benzersiz bulmaca mekanikleri ile ifade eden bir sanat eseri.

 
   PlayStation 4 versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler