"Gran Turismo 1'in Başarısından Emin Değildim"

24.05.2013 07:51 Alkan Adakaner


    SCEE patronu Jimmy Ryan, Gran Turismo serisinin ilk oyunu ile ilgili bazı açıklamalar yaptı, daha doğrusu itirafta bulundu desek daha doğru olur. Ryan serinin ilk oyununu gördüğünde pek de heyecanlanmadığını söylüyor. İşte açıklamalar.
 
      "Tokyo'da bulunduğum sırada adını hatırlamadığım bir geliştirici stüdyonun yetkilisi gel ve Kazunori'nin yeni oyununu gör dedi. O sırada çok eğlenceli bir çizgi film tarzında bir yarış oyununu ve Gran Turismo 1'in ilk yapım aşamasındaki halini görmüştüm. Ardından şöyle düşündüm Gran Turismo çok iyi ve teknik açıdan etkileyici olabilir ve grafikleri de oldukça hoş, ama bu oyunun iyi bir fikir olduğundan emin değilim. Motor Toon GP (çizgi film gibi olan) harika bir oyun"
 
      "Çok açık olarak ben hatalıydım ve Kazunori %100 haklıydı. Motor Toon GP ile bu işi devam ettirebileceğimizi ve Gran Turismo'da olduğu gibi dünya çapında 70 milyon satışın kutlamasını yapabileceğimizi sanmıyorum."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 6 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler