Gran Turismo 5 Ne Kadar Detaylı?

20.05.2010 17:59 Ersin Kılıç


     Ha çıktı ha çıkacak derken hala bir çıkış tarihi bulunmayan Gran Turismo 5, grafiksel olarak ne kadar detaylı olacak?
 
     E3 2010'da muhtemelen yeni çıkış tarihi duyurulacak olan, daha doğrusu duyurulması gereken Gran Turismo 5, özellikle grafiksel anlamda şimdiye kadar bir çok tartışmayı da beraberinde getirdi. Kaza modu, gece yarışları ve hava değişimi gibi özellikleri de barındıracak olan oyundaki tek bir araçta 500.000 poligon olacağı daha önce açıklanmıştı.
 
     Gran Turismo 5'in son yayınlanan ekran görüntülerine dikkatlice bakan bir oyuncu, oyundaki araçlarda bulunan detayı adeta gözler önüne sermiş. Ekran görüntüsündeki aracın dikiz aynasına iyice yakınlaştırma yapan oyunsever, buradaki yansıma kalitesini bizlere sunmayı başarmış.
 
     Her ne kadar bir çok yönü ve sürüş dinamikleri gibi oyunu asıl önemli kılan yönleri ile eleştirilse de oyunun grafik kalitesi gerçekten mükemmel olacağa benziyor. Ekran görüntüsüne baktığımızda ise aklımıza gelen tek soru "Mükemmel ama yeterli mi?"
 
     Ekran görüntülerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
Gran Turismo 5


Gran Turismo 5
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler