Gran Turismo 5'ten Yeni Oynanış Videosu

02.07.2010 11:29 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen E3 2010 fuarında çıkış tarihine kavuştuğumuz Gran Turismo 5 için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı.
 
     Yarış severlerin büyük bir merakla beklediği oyunun çıkış tarihi Kuzey Amerika için 2 Kasım olarak duyurulmuştu. Oyunun Avrupa çıkış tarihi ise hala belli değil. Muhtemelen aynı dönemde çıkacak olsa da kesin çıkış tarihinin GamesCom fuarında verilmesi bekleniyor.
 
     Bir çok özelliği içerisinde barındıran Gran Turismo 5'in kokpit görüntüleri de içeren bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=1405]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler