Gran Turismo 7 için Geliştirici Günlüğü Fragmanı Yayınlandı

22.10.2021 11:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo 7 için "The Starting Line" adlı yeni bir geliştirici günlüğü videosu yayınladı. 
 
Videoda Gran Turismo 7'nin yaratıcısı Kazunori Yamauchi, otomotiv kültürünün kendisi için ne anlama geldiğini ve bunun Gran Turismo 7'de nasıl deneyimlenebileceğini anlatıyor.
 
Gran Turismo 7, ilk andan itibaren erişime açık olan Brand Central ve İkinci El Otomobil Satıcısı’ndaki 420’den fazla otomobille hem şık klasikleri ve hem de son model süper otomobilleri eşsiz detaylarla siz oyunculara sunuyor. Dinamik hava koşullarına sahip, aralarında GT tarihinin klasik parkurlarının da bulunduğu 90’ın üstünde pistte her otomobil farklı bir sürüş tecrübesi ve hissi sunuyor.  
 
Gran Turismo 7, 4 Mart 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. 
 
Geliştirici günlüğü videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 11 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 30 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler