Gran Turismo 7'nin Yeni Güncellemesi Yarın Geliyor

22.06.2022 18:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo 7 için 1.17 güncellemesini 23 Haziran'da yani yarın yayınlayacağını duyurdu. Yeni güncellemeyle beraber oyuna üç yeni araç ve daha fazlası geliyor.
 
Öne çıkan güncelleme notları:
 
- Üç yeni araç oyuna dahil oluyor:  Ford 1932 Ford Roadster, SUZUKI V6 Escudo Pikes Peak Special ’98 ve SUZUKI Vision Gran Turismo (Gr.3)
- Watkins Glen International adlı pist oyuna ekleniyor. Pistin uzunluğu 5.423m. Yükseklik Değişimi: 41m. Köşe sayısı: 11. En Uzun Düz yolu 560m. 
- Yeni pistin uzun ve kısa turlar olarak iki farklı modeli olacak. Bunlar arasından seçim yapabileceksiniz.
- Yeni güncelleme ile beraber çeşitli temalara dayalı yeni görevler oyuna dahil oluyor. Belirli seviyelere ulaşan oyuncular yeni içerikler erişebiliyor. Bu kapsamda seviye 20'de Toyota 86 aracı ile Honda Type R açılıyor.
 
Gran Turismo 7 şu anda PlayStation 5 ve PlayStation 4 için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler